KOMPANIA

Informacion I pergjithshem

Alsper operon ne fushen e tendave te diellit dhe mushamave te kamionave,duke zene nje pjese te konsiderueshme te tregut. Pjese e rendesishme e sherbimit qe Alsper ofron,eshte shitja e lendes se pare,per arsye te cilesise se larte dhe cmimit konkurues. Sot ajo bashkepunon me kompani nder me prestigjiozet ne Shqiperi.

Alsper ofron nje larmishmeri produktesh dhe sherbimesh si instalimin e tendave me krahe,tendave me konstruksion metalik,gaxebo, tenda per kalceto, tenda per stadiume si dhe mushama per kamione. Alsper ofron gjithashtu dhe shitje te lendeve te para. Cilesia e materialeve dhe korrektesia e sherbimit jane karakteristika qe e diferencojne ne treg.

Alsper u shfaq per here te pare ne tregun Shqiptar ne vitin 2005. Ne saje te eksperiences me te mire te fituar ne Greqi,korrektesise dhe cilesise se produkteve dhe sherbimeve arriti sukses duke u bere nje nga kompanite kryesore ne tregetimin dhe montimin e tendave.

 

Pse duhet te zgjidhni kompanine tone?

1. Produkte te certifikuara.Alsper Certifikim

2. Nje pozicion gjeografik strategjik.

3. Cmime te lira per klientet.

4. Fleksibel per ndryshimet e fundit teknike.

 

Produktet tona

1. SUNTECH : Tenda pergola te palosshme me motorr, sisteme tarracash, xhama te motorrizuar SUNTECH

2. Mushama kamionash: ofrohet ne shumellojshmeri ngjyrash dhe gramature. Ne baze te kerkesave te klienteve mushamate mund te printohen.

3. Tenda dielli: te nevojshme per te mbuluar ambjentet e jashtme te bareve dhe restoranteve. Ofrohen ne shumellojshmeri ngjyrash dhe modelesh dhe ne baze te kerkesave ato printohen.

4. Tenda Vela: te nevojshme per mbulimin e bareve dhe restoranteve ne zonat bregdetare.

5. Lenda e pare: kompania jone ofron shitje me shumice te muashamave ne baze te kerkesave specifike te klienteve.