XHAMA TE MOTORRIZUAR – CLOSURES

SapphireKornize xhami me rreshqitjeXhami me rreshqitjeSistemi Vertex

Sapphire

Sapphire është një gjeneratë e re e mbrojtjes inovative per ambjentet e jashtme që zgjeron jetesen ne ambjentet e jashtme me panelet e saj të gjera panoramike të motorizuara.Një kombinim i përsosur i luksit dhe funksionalitetit ofron një sistem të xhamit giljotinë të lartë me mundësi të projektimit me kornize te persosur. Sistemi mund të konfigurohet për të përshtatur dhe mbuluar lloje të ndryshme të zonave të tilla si restorante, tarraca, ballkone qoftë private apo komerciale. Përveç kësaj, sistemi mund të përshtatet me gamen Suntech kështu që nëse ekziston një model Suntech që ju përshtatet mund të mbuloni çdo hapësirë të madhe të hapur me opsionet e lustrimit anësor.

Kornize xhami me rreshqitje

Sistemi i xhamit me rreshqitje është bërë nga profilet e aluminit me kornizë të gjërë me dizajn modern dhe të përshtatshëm sidomos për aplikacionet në zonat e mëdha dhe të kompletuara me pajisje elegante dhe funksionale që përputhen në mënyrë të përkryer me hapësirat moderne të jetesës arkitekturore. Sistemi ofron një rrëshqitje të rehatshme me lëvizje të heshtur dhe lejon që panelet individuale rrëshqitëse të lëvizin horizontalisht në njërën anë ose të dyja anet paralelisht.

Xhami me rreshqitje

Sistemi i rrëshqitjes mundëson që panelet paralele individuale të rrëshqitjes të lëvizin horizontalisht. Duke hapur dhe mbyllur panelin e parë rrëshqitës, panelet e tjera rrëshqitëse hapen automatikisht dhe mbyllen nga ndjekësit e integruar. Ndërtimi i montuar në dysheme do të thotë se një zonë e gjerë e hapur mund të mbulohet pa mbështetës shtesë të çatisë.

Sistemi Vertex

Vertex është motor i blinduar i jashtëm i cili është jashtëzakonisht i qëndrueshëm, praktik në përdorim dhe ofron fleksibilitet të madh për ambjentet e jashtme dhe në ambiente të brendshme. Dizajni i thjeshtë dhe elegant i sistemit do të thotë se mund të inkorporohet në ndërtesat e reja ose ekzistuese dhe ne sistemet Suntech me një gamë të zgjeruar të kornizës dhe opsioneve të ngjyrave të strukturave.