TENDA SUNTECH

[:SQ]

Suntech : Gjenerata e re e tendave te levizshme dhe sistemeve te tarracave

Gama e gjere e Suntech per tendat e levishme dhe sistemet e tarracave jane te pershtatshme per t’u perdorur ne cfare do lloj moti,si per perdorim rezidencial gjithashtu edhe per t’u perdorur neper biznese. Edhe ne qofte se ju duhet nje tende e levizshme per kopeshtin tuaj ,oborrin ose veranden tuaj ajo per te cilen po kerkoni,ose nje sistem tende qe i nevojitet nje restauranti,bari apo cfaredolloj projekti biznesi ,Suntech ka nje model qe do mund t’ju pershtatet.

Ndertuar dhe dizenjuar vetem me materialet me kualitative ,sistemet e Suntech jane prodhuar per t’u pershtatur me cdo projekt dhe ofrojne nje qendrueshmeri ndaj eres deri ne 117km/ore ne menyre qe t’i pershatet edhe kushteve atmosferike me te keqija. Sistemet Suntech jane disponibel ne dimesione deri ne 13 metra dhe me nje projektim maksimal prej 11 metrash ne nje cope te vetme – duke garantuar mbulimin e nje zone prej 143 m2 vetem me nje te shtypur te butonit.

Ofrohet edhe bashkimi i sistemeve me njera tjertren duke bere te mundur bashkimin e njeres tende me tjeren duke e bere 100% kundra ujit ne cdo kohe.
Përdorimi i teknologjisë evropiane përmes një sistemi motorik të drejtpërdrejtë me sistemin e tendes me qëllim sigurimin e nje funksionimi të qetë dhe të shpejtë të shoqëruar me profilet e aluminit të cilesise së lartë, komponentët e çelikut, është arsyeja pse Suntech është në krye të industrisë sonë në mbarë botën.

Materiali PVC i cili eshte kundra zjarrit dhe 100% kundra ujit,eshte i disponueshem ne te gjitha ngjyrat si trasparente dhe jo transparente qe garantojne nje stabilitet maksimal dhe jane shume rezistente ndaj temperatures,lageshtise dhe pluhurit. Nuk zvogelohet ose varet,dhe veshja e siperme prej akriliku e ben
shume te lehte larjen e saj.[:en]

Suntech : Gjenerata e re e tendave te levizshme dhe sistemeve te tarracave

Gama e gjere e Suntech per tendat e levishme dhe sistemet e tarracave jane te pershtatshme per t’u perdorur ne cfare do lloj moti,si per perdorim rezidencial gjithashtu edhe per t’u perdorur neper biznese. Edhe ne qofte se ju duhet nje tende e levizshme per kopeshtin tuaj ,oborrin ose veranden tuaj ajo per te cilen po kerkoni,ose nje sistem tende qe i nevojitet nje restauranti,bari apo cfaredolloj projekti biznesi ,Suntech ka nje model qe do mund t’ju pershtatet.

Ndertuar dhe dizenjuar vetem me materialet me kualitative ,sistemet e Suntech jane prodhuar per t’u pershtatur me cdo projekt dhe ofrojne nje qendrueshmeri ndaj eres deri ne 117km/ore ne menyre qe t’i pershatet edhe kushteve atmosferike me te keqija. Sistemet Suntech jane disponibel ne dimesione deri ne 13 metra dhe me nje projektim maksimal prej 11 metrash ne nje cope te vetme – duke garantuar mbulimin e nje zone prej 143 m2 vetem me nje te shtypur te butonit.

Ofrohet edhe bashkimi i sistemeve me njera tjertren duke bere te mundur bashkimin e njeres tende me tjeren duke e bere 100% kundra ujit ne cdo kohe.
Përdorimi i teknologjisë evropiane përmes një sistemi motorik të drejtpërdrejtë me sistemin e tendes me qëllim sigurimin e nje funksionimi të qetë dhe të shpejtë të shoqëruar me profilet e aluminit të cilesise së lartë, komponentët e çelikut, është arsyeja pse Suntech është në krye të industrisë sonë në mbarë botën.

Materiali PVC i cili eshte kundra zjarrit dhe 100% kundra ujit,eshte i disponueshem ne te gjitha ngjyrat si trasparente dhe jo transparente qe garantojne nje stabilitet maksimal dhe jane shume rezistente ndaj temperatures,lageshtise dhe pluhurit. Nuk zvogelohet ose varet,dhe veshja e siperme prej akriliku e ben
shume te lehte larjen e saj.[:]