SISTEME TE PALOSSHME CATIE – PRIVE

PRIVE

Zgjidhjet unike arkitekturore të gjeneratës së re per mbulimin e pjeseve e jashtme me forma minimale të shtrimit dhe sistemeve te cative. Koleksioni i gjërë bashkëkohor i Prive serie është versioni i teknologjisë së lartë i zgjidhjeve per mbulimet e pjeseve te jashtme. Ai mund te konfigurohet për të përshtatur dhe per te mbuluar lloje të ndryshme ambjentesh te tilla si restorante, tarraca, ballkone qoftë private apo publike.

Prive Serie është projektuar për të paraqitur kombinim të përsosur të luksit dhe funksionalitetit me linjat e tij vizuale të dallueshme. Ai është i përbërë nga sisteme të palosshme dhe të mbyllura të përshtatura dhe me stil. Privee Serie ben ndryshimin per sa i perket mbulimit te zonave te jashtme te banesave dhe perdoret ne cdo kusht atmosferik.

AeroluxAxisQuattro

Aerolux

Zgjidhje inovative, moderne dhe funksionale per hapesirat e jashtme Aerolux është një sistem tendash bio-klimatike me mbulese te plote-automatik me shtrese alumini te palosshme dhe siguron mbrojtje të shkëlqyeshme nga dielli, shiu duke siguruar gjatë gjithë kohës ajrosje te plote. Sistemi i tendes bioklimatike Aerolux është një zgjedhje moderne që shton vlerën ne pjeset e jashtme te ambjenteve, që ndriçon pamjen e shtëpisë, restorantit, hotelit apo kafeneve me një prekje luksoze. Sistemi është projektuar për t’u përshtatur me çdo lloj hapësire te ambjenteve te jashtme dhe ofron cilësi të jashtëzakonshme të jeteses në ambient te hapur me një nivel të lartë te komoditetit vizual si dhe ne pershtatjen e temperaturave. Mbulesat e tendes më përmasa 180×40 mm perbehen nga një aliazh alumini i veçantë i cili siguron forcë të jashtëzakonshme. Ato formojnë një tavan të sheshtë dhe të lëmuar dhe shkarkojnë ujërat e shiut në kanalin e vecate në nje pozicion plotesisht te mbyllur. Ndërtimi i sistemit me largesi prej 160×160 mm lejon një shkallë të lartë të rezistencës ndaj erërave të forta dhe hapësirës së gjerë ndermjet kolonave mbështetëse. Fakti qe kjo tende mund te vendoset dhe te qendroje vete e bën ate një zgjidhje të qëndrueshme për tarraca, veranda, ballkone, pishina, tuba te nxehtë dhe kuzhinave të jashtme. Disa module mund të lidhen me njëri-tjetrin dhe madje mund të krijohet nje cati me e madhe per verandat duke bashkuar module të shumta për se gjati.

Axis

Zgjidhje arkitekturore të përshtatura sipas shijes (të bera me porosi)… Aksi është një sistem mbulimi bioklimatik modern per ambjentet e jashtme qe plotëson kërkesat e arkitekturës së sotme. Forma dalluese e cila ka një ekuilibër midis dizenjos dhe funksionit përdoret për të krijuar zgjidhje arkitekturore të përshtatura per ambjentet e jashtme për t’u mbrojtur nga baza. Karakteristika unike e sistemit e bën atë një lider të qartë në fushën e tij dhe paraqet teknologji të sofistikuar të kombinuar me koncepte të reja për stilin modern. Sistemi i bën hapsirat e jashtme më të rehatshme me performancë me te lartë funksionale dhe me zgjidhje krijuese të bëra me porosi. Shtresa e aluminit mund të perkulet deri në 110 ° me një lëvizje të rrotullueshme të qetë dhe pa zhurme nëpërmjet motorit të brendshëm. Automatizimi i sistemit është plotësisht i fshehur dhe funksionon me performancë maksimale dhe lëvizje pa zhurme. Eshte shume e lehte per ti perdorur mbulesat sipas këndit të dëshiruar duke krijuar ajrosje dhe gjysme-erresire. Kendi i pershtatsahem i mbuleses siguron efekt natyral të rrjedhjes së ajrit dhe cilësi të jashtëzakonshme te ndenjies ne ambjente te hapura me një shkallë të lartë fleksibiliteti për rehati vizuale dhe termale duke ofruar kushte optimale në çdo kohë të ditës. Modulet individuale mund të bëhen me porosi në përfundimin tuaj të specifikuar deri në 4.5m të gjerë dhe 8m projeksion me metoda fleksibël të instalimit, si p.sh. integrimi në strukturat ekzistuese, montimi i murit dhe hapja e lirë për ambjentet e jashtme me te medha

Quattro

Stili estetik dallues me kontrollin e ndricimit ne menyre inteligjente … Sistemi Quattro që kombinon teknologjinë e sofistikuar dhe konceptin inovativ krijohet për të frymëzuar një jetë të re në ambjentet e jashtme me formën moderne të arkitekturës së bashku me një mënyrë unike të dizajnit. Quattro karakterizohet nga nje teknologji e avancuar e cila perforcon aestetikën e produktit. Quattro ka linja të pastra moderne me një pamje minimaliste gjeometrike dhe është e fundit në koleksionet e gjera kohët moderne të Suntech të zgjidhjeve të ambienteve të jashtme. Sistemi gjithashtu paraqet ndriçimin më të ri në rang boteror që integrohet brenda shtresës së strukturës me linja unike asimetrike të frymëzuara. Sistemi i ndriçimit të licencuar është gjithashtu i pajisur me ndriçim RGBLed-me shirita fshehur për të ndryshuar ngjyrën dhe Ndricimin Led Stripe Dimmer në anët e strukturës për të siguruar intensitet ose ndricim Led HDD Lux High Power të integruar në strukturë. Modulet individuale mund të bëhen me porosi deri në 5.5m të gjerë dhe 8m projeksion me fleksibël metodën e instalimit si p.sh. integrimi në strukturat ekzistuese, montimi i murit dhe qëndrimi i lirë për ambjentet e mëdha.